Pensiunea Valea Râsului

Contact lavinia_elena82

https://tripio.ro/14816

Tel: : 0748469674

Este important sa menționați ca ne-ați gasit pe Tripio.ro

Trimite email

Formular de contact

Revocare

AdresaStr.Rausor
Tipul UnitatiiPensiune
Pret Camera Single180 Lei
Pret Camera Dubla180 Lei

Pensiunea Valea Rasului este amplasata pe Valea Rausorului,la poalele Muntiilor Iezer-Papusa ,la distanta de 4 km de centrul comunei Rucar ,localitate ce si-a pastat puritatea,farmecul si traditiile, facand parte din zona turistica Culoarul Rucar-Bran. Inconjurata de brazi si de ciripitul pasarilor,imbinand rusticul cu modernul.
Proprietatea va pune la dispozitie 2 unitati de cazare(una de 11 camere,cu pat matrimonial si baie proprie ,iar cealalta de 8 camere,cu pat matrimonal si 5 bai ),putand fi inchiriate separat,dar si impreuna,in functie de numarul de persoane din grup.

Pensiunea dispune de un living foarte spatios, (50 locuri ) unde se pot organiza diverse evenimente speciale, de spatiu de joaca pentru copii, bucatarie complet utilata,foisor,leagan,gratar si locuri de parcare.

Incepand cu o panorama superba spre padure,de care te poti bucura ,pensiunea este dotata cu sauna traditionala si jacuzzi incalzit cu hidromasaj.

Pensiunea Valea Rasului va invita sa savurati momente de relaxare intr.o locatie spatioasa,unde va puteti gasi linistea visata pentru o vacanta,pentru un weekend sau pentru cateva zile,cu posibilitati multiple de petrecere a timpului intr-un cadru deosebit.

Atractii turistice:
Cheile si Pestera Dambovicioara
Mausoleul Mateias(12 km)
Castelul Bran(25 km)
Barajul Pecineagu(30 km)
Manastire Namaiesti
Parcul National Piatra Craiului

Postat pe : 2 years ago, #14816, 197 Vizualizari, Editare